Heb je vragen?

+32 28 08 726 4

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Voetbalshirt en voetbaltenue bedrukken

Samen vechten

Voetbalshirt en voetbaltenue bedrukken

Aantrekkelijke kortingen

Gratis verzending

Zorgenloos pakket

Welk Voetbalshirt past bij jouw team?

voetbalshirt ontwerpen

Zo ontwerp je jullie voetbalshirts in 5 stappen

  1. Klik op de knop ‘Nu ontwerpen’ om in de configurator te komen.
  2. Zoek het bij je team passende voetbalshirt of de gewenste shirtset uit en kies de kleur.
  3. Upload het logo/embleem van je club of gebruik eenvoudig een motief uit onze designcollectie.
  4. Voeg nog een individuele tekst toe, bijv. de nummers en namen van jullie spelers.
  5. Of gebruik alternatief onze Team Features. Hiermee kun je de leden van je team naar hun mening over de geconfigureerde shirts vragen en namen & nummers verzamelen.
Nu ontwerpen

Maten verzamelen

Verzamel met onze tool gemakkelijk de kledingmaten, spelersnummers en bijnamen van jouw teamleden.

Namen & nummers

Excel-lijsten samenstellen is ouderwets: bewerk spelersnummers- en -namen gemakkelijk vanuit één plek.

Afstemming

Ontvang feedback door te stemmen op jou gemaakte voorbeeld

Shirts voor je team

Bij voetbal, honkbal, wielersport, volleybal of een van die ontelbare andere teamsporten is samenhang en wederzijdse motivatie belangrijk om je doel te bereiken. En om deze samenhang ook te tonen, is gelijke teamkleding het belangrijkste. Want hieraan herken je, ook in het grootste gewoel, meteen wie er aan jouw kant staat. Bovendien zijn voetbalshirts, fietsshirts enz. in dezelfde stijl een duidelijk signaal: hier komt een sterk team! En zodat jullie je shirts heel persoonlijk kunnen ontwerpen en bedrukken, staat onze service tot je beschikking.

Zo ontwerp je het shirt

Om voetbalshirts, fietsshirts of dergelijke shirts voor de teamsport te ontwerpen, zijn er bij TeamShirts slechts enkele stappen nodig: Eerst leg je het gewenste product vast en kies je een kleur uit. Vervolgens upload je het gewenste design of de tekst, bv. grappige spreuken. Daarna kies je nog de maten voor alle teamleden uit en klaar! En als je het heel persoonlijk wilt hebben: je kunt in de Designer op ieder shirt ook nummers laten zetten. Ook de naam van iedere speler van het team kan worden toegevoegd. Zo heb je gelijke sportshirts voor iedereen in het team en zijn jullie op het veld of onderweg toch heel eenvoudig aan het shirt te herkennen. Mocht je vragen hebben over wat je het beste kunt kiezen of als je andere vragen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Voor al jouw vragen staat ons service team voor je klaar.

De juiste shirts voor je teamsport kiezen

Het is moeilijk kiezen door ons brede assortiment. We hebben tenslotte T-shirts in de meest verschillende modellen, materialen en merken in het assortiment. Ook voor kinderen zijn er natuurlijk verschillende shirts. Speciaal voor zeer inspannende sporten zijn er bijvoorbeeld ademende shirts van Erima of Jako verkrijgbaar. Ook de passende kousen mogen natuurlijk niet ontbreken. Bijzonder populair zijn bovendien de retroshirts of een shirt met V-hals. Je kunt echter ook shirts in baseballstijl, klassieke genderneutrale shirts, milieuvriendelijke bio-T-shirts of modieuze American Apparel-shirts voor je shirtskiezen. Onze bestsellers bij de jeugdige teams zijn overigens Slim Fit shirts en contrast T-shirts. Bij de shirts mogen natuurlijk de passende shorts niet ontbreken. Voor koudere trainingsdagen bieden we ook lange trainingspakken aan.

Het juiste design vinden

Veel teams in de teamsport hebben tegenwoordig een eigen logo of verenigingslabel. Dankzij Photoshop e.d. kan intussen iedereen interessante designs maken voor de teamkleding. Als jullie je echter niet willen concentreren op het ontwerpen maar op je sport, neem dan gewoon een van onze designs en zet die op het shirt. Met de designer kun je snel en eenvoudig de kleur en de maat van het gewenste design vastleggen. We bieden namelijk ook een enorme keuze aan designideeën die je met een paar keer klikken kunt veranderen in een heel persoonlijk design voor op je shirt. Symbolen van je sport, grappige plaatjes of coole spreuken, met onze designkeuze trekken jullie gegarandeerd de aandacht! Zo kun je een gelijke shirts voor je team ontwerpen en toch persoonlijke nummers en namen toevoegen.

De druktechniek

We kunnen je shirts op verschillende manieren bedrukken. In de sport is bijvoorbeeld de flockdruk bijzonder populair met zijn fluweelachtige, dikke oppervlak. Vooral logo’s en fijne motieven kunnen met deze druktechniek heel goed op het shirt worden gedrukt. Ook de flexdruk wordt aanbevolen omdat deze opdrukken zeer lang meegaan en een hoge kleurintensiteit garanderen. Het bedrukken wordt bij ons natuurlijk met de hand gedaan. Ieder bedrukt shirt is dus een unicaat. Voor het drukken van foto’s op voetbalshirts, fietsshirts of andere shirts is vooral de transferdruk goed geschikt. Deze druktechniek adviseren we ook voor alle heel fijne afbeeldingen. Naar wens kunnen we je in onze shop behalve digitale druk trouwens ook de zeefdruktechniek aanbieden. Deze manier om shirts te bedrukken is met name geschikt voor grote oplagen. De opdruk heeft een grote kwaliteit.

Zo bestel je

Als onlineshop met veel ervaring op het gebied van shirtdesign, shirts bedrukken en verzenden en retourmogelijkheden bieden we je een rondom tevredenstellende aankoop. Nadat je shirts hebt ontworpen, ga je met een klik naar het winkelwagentje. Hier worden eventuele kortingen er automatisch afgetrokken. Vervolgens voer je je leveradres in, kies je een betaalwijze en zet je het licht op groen voor je opdracht. Binnen tien dagen levertijd ontvang je je bestelling en dat zonder verzendkosten. Je betaalt dus in onze shop alleen voor de teamkleding, niet voor de verzending! En als iets je niet bevalt, kun je het natuurlijk zonder enige problemen ruilen.

Jouw service bij TeamShirts

Van voetbalshirts tot fietsshirts: de zin van het zelf ontwerpen sportshirt ligt voor de hand. Geen ander team zal hetzelfde of ook maar een dergelijk shirt hebben. Dankzij het eigen ontwerp met hoogwaardige druk zijn jullie gewoon uniek! En profiteer bovendien van diverse voordelen. Want we bieden je onder andere tot 40% korting, afhankelijk van de omvang van je bestelling. Bovendien krijg je veel hulp want we staan per live chat altijd voor je klaar. En om de verschillende shirtmodellen te kunnen passen, sturen we je zelfs pasmodellen – gewoon even vragen!