Over ons

Ook wij van TeamShirts zijn inmiddels een goed ingespeeld team. Wij kennen de problemen,
waarmee elk team te maken heeft, en zijn daardoor zo goed geworden in wat we doen.

Wat we doen

TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven.

Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.

Wij zijn in oktober 2014 met onze site online gegaan en werken er sindsdien constant aan om ons ontwerpproces van jullie teamkleding nog probleemlozer en intuitiever te laten verlopen. In de toekomst hopen wij jullie met een paar technische verrassingen, behulpzame features en betrouwbare service te overtuigen. Een paar azen schudden wij hiervoor uit de mouwen. Teamgeest wordt daarbij ook bij ons groot geschreven: wij profiteren van de expertise en kennis van ons merk Spreadshirt, alsmede van de productiestructuren. Samen proberen wij het bestaande aanbod nog verder te verbeteren voor kleine en grote groepen. Wij ontvangen graag feedback via immer.

Jouw voordelen

12 jaar ervaring

3 miljoen bedrukte shirts per jaar

Persoonlijk advies & kwaliteitscontrole

Onze locatie