Heb je vragen?

+32 28 08 726 4

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Kinder hoodie bedrukken

Gezamenlijk spelen

Kinder hoodie bedrukken

Geweldige kortingen

Gratis verzending

Zorgenloos pakket

Onze kinder hoodies

Ontwerp je eigen kinder hoodie

Zo maak je jou eigen kinder hoodies:

  1. Klik op 'Hoodie selecteren' en kies een kleur
  2. Klik hierna op 'START JOUW ONTWERP'. Zo kom je in onze Designer
  3. Upload jou foto, design, tekst of kies een ontwerp uit onze galerij
  4. Verander eventueel nog de kleur
  5. En klaar is Kees! Nog even wachten en je kan genieten van je zelf ontworpen hoodies
Kinder hoodie selecteren
Onze gratis designs voor jouw kinder hoodie

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Kinder hoodies voor jou kamp

Je organiseert een kinder kamp en het laatste wat je nog moet doen is het maken van leuke en persoonlijke hoodies voor alle kinderen? dan ben je bij TeamShirts aan het juiste adres! Wij hebben namelijk alle middelen om voor jouw kamp de leukste hoodies te maken. Met onze Desinger kun jij eenvoudig en snel de hoodies ontwerpen. Denk hierbij aan het uploaden van een eigen ontwerp of foto, maar je kan natuurlijk ook zonder enige problemen een ontwerp uit onze galerij keizen. Voeg nog een leuke slogan toe of de naam van het kamp en voeg met onze TeamFunctie alle namen toe met de verschillende maten. Hiermee kun je gemakkelijk voor een grote groep de hoodies personaliseren. Met onze deelfunctie kun jij snel aan alle andere organisatoren hun mening vragen door een stemmingsronde te houden. Zo kan iedereen zijn mening geven en na de eventuele aanpassingen weet je zeker dat iedereen tevreden is en hoef jij je nergens meer zorgen over te maken.

Hoodies voor jouw klas

Je gaat met de klas op schoolreisje, op kamp, lopend naar de gymzaal of gewoon naar het bos en je wilt het groepsverband versterken en zelf het overzicht houden van wie er allemaal bij jouw groep horen? Dan ben je bij TeamShirts aan het juiste adres! Wij zorgen er voor dat jij zonder problemen in een oog opslag kunt zien wie er bij jouw klas horen. Gebruik onze Designer om de hoodies zo te maken zoals jij het wilt. Voeg het school logo toe en de namen van de kinderen uit de klas met of zonder nummers. Zo ben jij er zeker van dat je niemand kwijt raakt en makkelijk het overzicht houd. Ook kun je kiezen om het ontwerp te delen met onze deelfunctie. Zo kun je jouw collega's om hun mening vragen of alle ouders om hun mening vragen. Zodat je zeker bent van een geslaagde hoodie. 

Waarom bij TeamShirts?

Bij TeamShirts profiteer je niet alleen van onze ServiceExperts, onze bedruk professionals maar ook van kortingen tot wel 50%. Je krijgt al korting vanaf 10 producten, dit kunnen dezelfde producten zijn maar als je bijvoorbeeld meerdere soorten hoodies wilt bestellen krijg je daar ook hoeveelheidskorting op. Het gaat om het aantal producten. Ook bespaar je bij TeamShirts op de verzending. De verzending is bij TeamShirts namelijk gratis. Hierdoor bespaar je extra veel op jouw bestelling. Ook kun je voor al je vragen bij ons Service Team terecht. Onze Service Experts hebben antwoord op al jouw vragen en helpen je bij iedere stap. En mocht je vragen hebben over de verschillende druk technieken die wij gebruiken kan ons Service Team jou daar alles over vertellen. Want wij willen niets liever dan dat jij met een brede glimlach jouw bestelde kleding draagt.