Trainingspakken bedrukken

Trainingspakken voor alle omstandigheden

Hoe creëer ik gepersonaliseerde trainingspakken?

Jouw persoonlijke trainingspak ontwerpen in 5 stappen:

 

·       Klik op de ‘start jouw ontwerp’ knop om de ontwerp-tool te openen.

·       Kies een product voor jouw team en selecteer een kleur.

·       Upload jouw logo of kies een ontwerp uit onze gallerij.

·       Voeg tekst toe, indien gewenst (bijv. een team motto, namen of nummers)

·       Klaar! De meest passende drukmethode wordt automatisch geselecteerd

 

NU ONTWERPEN

Trainingspakken bedrukken

Laat je inspireren door onze motieven

Alle Motieven

Gepersonaliseerde trainingspakken voor een uniform uiterlijk

Bij TeamShirts vind je drie verschillende soorten trainingspakken in vele verschillende kleuren. Om aan alle wensen van je team te voldoen kunnen deze helemaal vrij gecombineerd worden. Dit betekent dat je jouw persoonlijke trainingspak kunt ontwerpen zodat die precies bij de kleuren van jouw team past. Combineer simpelweg trainingsbroeken met trainingsvesten precies hoe jij dat wilt. Team trainingspakken zijn ideaal voor ieder team dat uniformiteit wilt uitstralen, van professionele sport teams (zoals voetbal, basketbal of hardlopen) tot kleine groepen. Onze trainingspakken zijn lichtgewicht en ademend, maar ook duurzaam en makkelijk te onderhouden, wat ze perfect maakt voor warm-ups voor een wedstrijd, wanneer de looks nou juist belangrijk zijn.

Ontwerp jouw eigen trainingspak

De Designtool van TeamShirts is makkelijk in gebruik, zodat jij jouw eigen trainingspak met een paar muisklikken ontworpen hebtJe laatste drie ontwerpen en enige concepten die je hebt gemaakt worden opgeslagen, zodat je terug kunt gaan, aanpassingen kunt doen en je zelf-ontworpen trainingspakken kunt bestellen. Gebruik een mobiele telefoon of tablet om jouw zelf-ontworpen trainingspak aan je teamleden te laten zien, en hen een rol te geven in het intuïtieve ontwerpproces. Om veilig te zijn, kun je altijd hulp krijgen van jouw persoonlijke contactpersoon bij ons door een proefbestelling te ontvangen. Praat met ons – misschien kunnen we je zelf een nóg passender aanbod maken.

Creëer persoonlijke team trainingspakken voor de hele groep en personaliseer trainingsbroeken en trainingstops met jouw teamlogo, spelernamen en groepnummers. Nadat je je persoonlijke trainingspak hebt opgeslagen als concept, kun je jouw ontwerp delen met de teamleden en kun je ze laten stemmen op verschillende versies die je hebt gemaakt. Op deze manier kun je samenwerken met je team en kun je hen zelf de juiste maten laten selecteren, groepnummers en spelernamen laten toevoegen. Het beste nog, is dat het helpt om het proces te versnellen, zodat jij je team trainingspakken sneller in huis hebt.

Team trainingspakken service garantie

TeamShirts biedt één van de beste volumedeals op de markt. Vanaf al zes items (in iedere combinatie), bespaar je al op volume en krijg je een hogere korting naarmate je meer bestelt. Voel je vrij om gebruik te maken van onze Grafische Service, als je wat hulp nodig hebt. Het kan je helpen om jouw ontwerpen te vectoriseren zodat ze printbaar zijn op trainingspakken. Vul simpelweg het aanvraagformulier in met je vraag, compleet zonder verplichtingen. Wanneer je klaar bent, zal onze gratis bezorgservice ervoor zorgen dat jij je bestelling binnen 14 dagen in huis hebt.