Bestel tot Kerstmis?

Ervaar meer

Heb je vragen?

+32 28 08 726 4

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Katoenen tassen bedrukken

Samen opvallen

Katoenen tassen bedrukken

Stoffen tassen bedrukken: jouw keuze bij TeamShirts

Ontwerp je eigen stoffen tas voor verschillende gelegenheden, bijv. voor een bedrijfsevenement of voor gezamenlijke teamuitstapjes. De producten zijn bovendien beduidend milieuvriendelijker als plastic tassen en zijn geschikt om gedurende langere tijd steeds weer opnieuw te gebruiken. De stoffen tassen bieden veel ruimte voor reclame. Zo kun je jullie motto, logo of slogan een opvallende plek geven en aan de wereld laten zien.

tassen bedrukken

Zo ontwerp je de perfecte tas

  1. Kies een tas naar keuze
  2. Kies een kleur en klik op 'START JOUW ONTWERP' om in onze designer te komen
  3. Upload nu jou eigen design of kies een design uit onze galerij
  4. Voeg een slogan, tekst of bedrijfsnaam toe
  5. Indien gewenst kun je nu nog de kleur aanpassen
  6. En je bent klaar! 
Tas selecteren

Geweldige kortingen

Hoge kortingen, zelfs voor kleine teams. Wij hebben de beste prijzen voor teamoutfits.

Gratis verzending

Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.

Zorgenloos pakket

Grafische hulp, retour service, express levering. Wij helpen jou bij elk stap

Overzicht van onze stoffen tassen.

De biovariant

Dat onze producten gemaakt zijn van biologische en duurzame materialen is voor ons erg belangrijk.  Als je stoffen tassen laat bedrukken voor je team, ben je verzekerd van 100% katoenen tassen. De stof heeft een dichtheid van 170 g/m² en is daardoor opvallend stevig. De tassen kunnen gemakkelijk over de schouder worden gedragen door de 30 cm lange hengsels. De draagtassen blijven lang mooi en zijn geschikt om nog vele jaren te gebruiken. Je geeft hiermee een hele duidelijke reclameboodschap af: je schat kwaliteit op waarde en geeft om het milieu.

Jute tassen voor boeken of boodschappen

Naast de biovariant zijn er nog enkele andere opties, bijv. de eveneens uit 100% katoen vervaardigde jute tassen van € 2,52 per stuk bij een bestelling vanaf 100 artikelen. Als je deze jute tassen laat bedrukken, koop je een zeer stevig product met een draagvermogen van 10 liter. De tassen zijn perfect om boeken en zware spullen in te vervoeren. Desondanks is het materiaal met een dichtheid van 140 g/m² relatief licht. Door een hengsel van ongeveer 30 cm lang kan de jute tas van TeamShirts heel comfortabel over de schouder worden gedragen.

De blikvanger: contrasterende stoffen tassen laten bedrukken

De contrasterende stoffen tassen van TeamShirts worden gemaakt van een stevig canvasmateriaal en zijn natuurlijk van 100% katoen. Met een dichtheid van zo'n 235 g/m² zijn de tassen zeer geschikt voor het vervoeren van zware spullen. De tassen zijn voorzien van meerdere extra brede hengsels met contrasterende kleuren. Laat deze jute tas bedrukken en trek de aandacht met een kleurrijke blikvanger.