Heb je vragen?

+32 28 08 726 4

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

De volgende betalingsopties zijn voor jou beschikbaar:

  • Creditcard: De debitering van jouw kaart wordt automatisch door onze financiële dienstverleners geïnitieerd. Bij een juiste verificatie van jouw gegevens kan de verwerking van jouw bestelling gestart worden.
  • PayPal: Met de gratis online betalingsdienst PayPal betaal je snel en gemakkelijk. Bij PayPal vul je alleen bij de eerste aanmelding eenmalig jouw rekeninggegevens in en betaal je vervolgens gemakkelijk met een paar klikken. Je bankgegevens en creditcardinformatie worden daarbij niet aan ons doorgegeven. Als je met PayPal betaalt, kunnen wij gelijk met de verwerking van jouw bestelling beginnen. Meer informatie over PayPal vind je onder www.paypal.nl.
  • SEPA-automatische incasso: Je machtigt ons eenmalig, om het te betalen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Daardoor kunnen wij gelijk met de verwerking van jouw bestelling beginnen. De afwikkeling van de SEPA- automatische incasso wordt overgenomen door onze betalingsprovider ADYEN B.V., Simon Carmiggeltstraat 6-50, NL-1011 DJ Amsterdam.

Als je voor je bedrijf of je vereniging bestelt, kun je bij het invullen van het adres een ander factuuradres aangeven. Let op deze stap. Het is helaas later niet meer mogelijk om je factuur te wijzigen (adres, belastingnummer enz.).

CONTACT