Heb je vragen?

+32 28 08 726 4

Ma-vr 9-18 uur
Normale vaste kosten, afhankelijk van je provider.

of

E-mail schrijven

of

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe werken de teruggaveregelingen?

Indien de bestelde goederen gebrekkig zijn (bv. omdat wij een drukfout gemaakt hebben), dan nemen wij het artikel uiteraard terug en geven wij je geld terug of sturen we je een nieuw shirt.

Bovendien beloven wij:

Ook als er geen fouten gemaakt zijn, kun je binnen 30 dagen na jouw bestelling de producten, die je niet bevallen, probleemloos omruilen of een tegoedbon voor jouw volgende bestelling ontvangen. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice.

Elke bestelling bij Spreadshirt is een unicum, dat voor jou persoonlijk handgemaakt is. Hier onderscheiden wij ons van traditionele postorderbedrijven. Geruilde goederen kunnen wij niet terug in de voorraad leggen en aan de volgende klant verkopen. Wat terugkomt, wordt weggegooid of gedoneerd.

Wij vragen je dus ook om je bestelling nauwkeurig na te kijken op bv. typefouten. Je kunt ook een testbestelling uitvoeren en deze aan je team laten zien. En als jullie twijfelen over de maten, sturen wij jullie graag onbedrukte proefexemplaren toe.

Heb je bij TeamShirts besteld, dan heb je, onafhankelijk van de eerdergenoemde ruil- en teruggaveregeling, een wettelijk herroepingsrecht. Meer hierover vind je in onze Algemene Voorwaarden onder § 10 "informatie over het herroepingsrecht voor consumenten".

CONTACT